Rouwauto zwart Mercedes E212

Beschrijving

Deze zwarte Mercedes (type E212) rouwauto is een glasauto, dit houdt in dat het achtercompartiment is voorzien van glas aan de zijkanten. Hierdoor heeft de Mercedes rouwauto een open karakter, komt er veel licht in de auto en is tijdens de uitvaart de uitvaartkist in de rouwauto zichtbaar, indien gewenst. 

Deze rouwauto is voorzien van de modernste technieken. Zo heeft deze een elektrisch uitschuifbare vloer, waardoor de uitvaartkist vloeiend in- en uit de rouwauto kan worden gezet. Ook is de auto aan beide zijden voorzien van LED verlichting.

Met deze rouwauto worden voornamelijk staatsies gereden, maar ook kan deze worden gebruikt voor het overbrengen van overledenen. Deze rouwauto is verlengd en verhoogd. Het is mogelijk om bloemhaken aan de rouwwagen te bevestigen, zodat er bloemstukken aan gehangen kunnen worden. Het dak van dit voertuig is voorzien van een karakteristieke targa-lijst.

In de volksmond wordt een rouwauto ook wel lijkauto of lijkwagen genoemd. Deze termen worden in de uitvaartbranche nooit meer gebruikt maar we merken dat deze woorden in de volksmond nog regelmatig de revue passeren.


Opties

TypeRouwauto
KleurZwart
MerkMercedes
GlasautoJa
ExtraVerlengd en verhoogd

Galerij

Rouwauto MercedesRouwauto Mercedes achterzijdeRouwauto Mercedes laadvloerRouwauto Mercedes in stoet
© 2022 Duijster Uitvaart Dienstverlening