Rouwauto wit Mercedes E212

Beschrijving

Deze witte Mercedes rouwauto is een glasauto, dit houdt in dat het achtercompartiment is voorzien van glas aan de zijkanten. Hierdoor heeft de witte Mercedes rouwauto een open karakter, komt er veel licht in de auto en is tijdens de uitvaart de uitvaartkist in de rouwauto zichtbaar, indien gewenst. 

Met deze witte rouwauto worden voornamelijk staatsies gereden. Deze witte Mercedes rouwauto is verlengd en verhoogd. Het is mogelijk om bloemhaken aan de rouwwagen te bevestigen, zodat er bloemstukken aan gehangen kunnen worden. 

De witte Mercedes rouwauto is voorzien van de modernste technieken zoals: een uitschuifbare vloer, extra lange bloemrekken, design interieur met een keuze uit 2 soorten LED verlichting, automatische rolgordijnen om de auto een open of dicht karakter te geven etc. Met deze witte Mercedes lijkauto bent u verzekerd van een moderne eigentijdse auto.

In de volksmond wordt een rouwauto ook wel lijkauto of lijkwagen genoemd. Deze termen worden in de uitvaartbranche nooit meer gebruikt maar we merken dat deze woorden in de volksmond nog regelmatig de revue passeren.

Een witte rouwauto wordt vaak gekozen omdat het een volledig andere uitstraling geeft dan een zwarte of grijze rouwauto. Wit staat ook wel voor schoon en zuiver. Vroeger zag je dat een witte rouwauto werd gekozen voor jonge mensen, tegenwoordig wordt een witte rouwauto ook ingezet bij oudere mensen en staat de keuze voor een witte rouwauto meer in relatie tot de wens van de overledene of de nabestaanden.


Opties

TypeRouwauto
KleurWit
MerkMercedes
GlasautoNee
ExtraVerlengd en verhoogd

Galerij

Rouwauto wit Mercedes
© 2022 Duijster Uitvaart Dienstverlening