Rouwauto wit Cadillac DTS Deville

Beschrijving

Deze witte Cadillac DTS rouwauto is een landaulette, dit houdt in dat het achtercompartiment dicht is aan de zijkanten van de rouwauto. Hierdoor heeft de witte Cadillac een klassieke uitstraling, zoals de meeste mensen een rouwauto herkennen. 

Met deze witte rouwauto worden voornamelijk staatsies gereden. Deze witte Cadillac rouwauto is verlengd en verhoogd. Het is mogelijk om bloemhaken aan de rouwwagen te bevestigen, zodat er bloemstukken aan gehangen kunnen worden. Het dak van dit voertuig is voorzien van de karakteristieke landau-rouwauto tekens.

In de volksmond wordt een rouwauto ook wel lijkauto of lijkwagen genoemd. Deze termen worden in de uitvaartbranche nooit meer gebruikt maar we merken dat deze woorden in de volksmond nog regelmatig de revue passeren.

Een witte rouwauto wordt vaak gekozen omdat het een volledig andere uitstraling geeft dan een zwarte of grijze rouwauto. Wit staat ook wel voor schoon en zuiver. Vroeger zag je dat een witte rouwauto werd gekozen voor jonge mensen, tegenwoordig wordt een witte rouwauto ook ingezet bij oudere mensen en staat de keuze voor een witte rouwauto meer in relatie tot de wens van de overledene of de nabestaanden.


Opties

TypeRouwauto
KleurWit
MerkCadillac
GlasautoNee
ExtraVerlengd en verhoogd

Galerij

Rouwauto wit CadillacInterieur NTN DUDInterieur NTN DUD 2
© 2022 Duijster Uitvaart Dienstverlening