Rouwauto grijs Volvo V70

Beschrijving

Deze zilver grijze Volvo rouwauto V70 is een glasauto. Dit houdt in dat de achterzijde is voorzien van glas. Daardoor heeft de Volvo rouwauto een open karakter, schijnt er veel licht in de auto en is tijdens de uitvaart de kist in de Volvo lijkwagen zichtbaar. Met deze grijze Volvo lijkauto wordt staatsie gereden. Het is mogelijk om bloemhaken aan de grijze Volvo lijkauto te bevestigen, zodat er bloemstukken aan gehangen kunnen worden.

Deze zilver grijze Volvo rouwauto V70 is een glasauto, dit houdt in dat het achtercompartiment is voorzien van glas aan de zijkanten. Hierdoor heeft de Volvo rouwauto een open karakter, komt er veel licht in de auto en is tijdens de uitvaart de uitvaartkist in de rouwauto zichtbaar, indien gewenst. 

Met deze rouwauto worden voornamelijk staatsies gereden, maar ook kan deze worden gebruikt voor het overbrengen van overledenen. Deze rouwauto is verlengd en verhoogd. 

In de volksmond wordt een rouwauto ook wel lijkauto of lijkwagen genoemd. Deze termen worden in de uitvaartbranche nooit meer gebruikt maar we merken dat deze woorden in de volksmond nog regelmatig de revue passeren.


Opties

KleurGrijs
MerkVolvo
TypeRouwauto
GlasautoJa
ExtraVerlengd

Galerij

Grijze rouwauto VolvoGrijze rouwauto Volvo achterzijdeRouwauto VolvoRouwauto grijs Volvo voorzijdeRouwauto grijs Volvo binnenzijde
© 2021 Duijster Uitvaart Dienstverlening