Rouwauto grijs Mercedes E212

Beschrijving

Deze grijze Mercedes (type E212) rouwauto is een glasauto, dit houdt in dat het achtercompartiment is voorzien van glas aan de zijkanten. Hierdoor heeft de grijze Mercedes rouwauto een open karakter, komt er veel licht in de auto en is tijdens de uitvaart de uitvaartkist in de rouwauto zichtbaar, indien gewenst. 

De Grijze Mercedes rouwauto is voorzien van de modernste technieken zoals: een uitschuifbare vloer, extra lange bloemrekken, design interieur met een keuze uit 2 soorten LED verlichting, automatische rolgordijnen om de auto een open of dicht karakter te geven etc. Met deze zilver grijze Mercedes lijkauto bent u verzekerd van een eigentijdse auto.

Met deze rouwauto worden voornamelijk staatsies gereden, maar ook kan deze worden gebruikt voor het overbrengen van overledenen. Deze rouwauto is verlengd en verhoogd. 

In de volksmond wordt een rouwauto ook wel lijkauto of lijkwagen genoemd. Deze termen worden in de uitvaartbranche nooit meer gebruikt maar we merken dat deze woorden in de volksmond nog regelmatig de revue passeren.


Opties

TypeRouwauto
KleurGrijs
MerkMercedes
GlasautoJa
ExtraVerlengd en verhoogd

Galerij

Rouwauto grijs Mercedes E200Rouwauto grijs Mercedes E200Rouwauto grijs Mercedes E200 - AchterzijdeRouwauto grijs Mercedes E200 - Interieur
© 2022 Duijster Uitvaart Dienstverlening