Rouwauto grijs Mercedes E212

Beschrijving

Grijze Mercedes rouwauto, ook wel lijkauto of lijkwagen genoemd, type E212; Rouwauto's werden voorheen ook lijkauto's of lijkwagens genoemd, echter worden de termen lijkauto en lijkwagen in de uitvaartbranche nooit meer gebruikt. Wij merken dat het woord lijkauto en lijkwagen in de volksmond nog regelmatig de revue passeert.

Deze grijze Mercedes rouwauto is een glasauto; hierbij is de achterzijde voorzien van glas waardoor de rouwauto een open karakter heeft en er veel licht in de auto schijnt. De uitvaartkist is hierdoor in deze grijze rouwauto zichtbaar. Deze grijze rouwauto is voorzien van de modernste technieken en is zowel verlengt als verhoogd. Met deze rouwauto worden staatsies gereden, wat ook wel uitvaart rijden of begrafenis rijden wordt genoemd.

De rouwauto is voorzien van een uitschuifbare vloer, waardoor de kist vloeiend in en uit de rouwauto kan worden gehaald. Ook is de rouwauto voorzien van LED verlichting. Daarnaast beschikt de rouwauto over extra lange bloemrekken en een design interieur.


Opties

TypeRouwauto
KleurGrijs
MerkMercedes
GlasautoJa
ExtraVerlengd en verhoogd

Galerij

Rouwauto grijs Mercedes E200Rouwauto grijs Mercedes E200Rouwauto grijs Mercedes E200 - AchterzijdeRouwauto grijs Mercedes E200 - Interieur
© 2019 Duijster Uitvaart Dienstverlening