Overbrengen

Wij dragen zorg voor overledenenvervoer van en naar elke bestemming met modern ingerichte rouwbussen, waarin de benodigdheden voor de thuisopbaring en verzorging aanwezig zijn. Onze rouwmedewerkers zijn allen gediplomeerd en zo geïnstrueerd dat uw wensen en dus de wensen van de nabestaanden op een correcte manier uitgevoerd worden. Of het nu gaat om een overbrenging van ziekenhuis naar een woonhuis of een verzorging van de overledene, met flexibiliteit als insteek zijn wij 24/7 een verlengstuk van uw uitvaartonderneming.

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor het overbrengen en verzorgen van overledenen dan bent u bij Duijster Uitvaart Dienstverlening aan het juiste adres.

Diensten overbrengingen:

​Ons assortiment overbrengbussen:

In het verleden noemde men het overbrengen van een overledene ook wel rouwtransport of overledenetransport. Sec gezien verzorgen wij ook transport van overleden ofwel rouw transport. Maar het is netter en humaner om dit de overbrenging van de overledene te noemen. Een meer algemene term is rouwvervoer; hier valt iedere verplaatsing van een overledene onder.

© 2019 Duijster Uitvaart Dienstverlening