Diensten

Verzorgingsgebied

Rouwvervoer verzorgen wij in opdracht van de uitvaartondernemer. Vaak verzorgen wij het rouwvervoer direct vanaf de plaats van overlijden naar de gewenste bestemming, dit noemen wij ook wel de overbrenging.

De laatste verzorging kunt u voor of na het rouwvervoer ook aan ons overlaten. In de tijd tussen de overbrenging en het staatsie rijden op dag van de uitvaart kan er ook nog rouwvervoer plaatsvinden. Bijvoorbeeld van het woonhuis naar een plaats waar meer mensen afscheid kunnen nemen. Tot slot vindt rouwvervoer plaats op dag van de uitvaart, bijvoorbeeld van het woonhuis naar een openbaar gebouw en hierna naar een begraafplaats of crematorium.
Op de dag van de uitvaart kunt u daarnaast gebruik maken van een ander type rouwvervoer bijvoorbeeld: een volgauto's of volglimousines. Om zonder problemen en op een rustige manier de diverse plaatsen op dag van de uitvaart te bereiken, kunt u gebruik maken van onze volgauto's. Onze volgauto-chauffeurs zorgen ervoor dat uw cliĆ«nten op een prettige en rustige manier de bestemmingen bereiken. Service staat hierbij hoog in het vaandel. 

Rouwvervoer verzorgen wij in een groot gebied. Enkele regio's waar wij op dit moment rouwvervoer, laatste verzorging en overige dienstverlening verrichten:

In de volgende steden voeren wij dagelijks rouwvervoer uit:


Het kan natuurlijk zijn dat u rouwvervoer wenst in een andere regio dan bovengenoemde, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons wagenpark houden wij up-to-date waardoor u altijd de beschikking heeft over een rouwauto van deze tijd.
Onze rouwauto's en volgauto's worden elke dag met de grootste zorg onderhouden en u kunt er daarom altijd vanuit gaan dat er een onberispelijke rouw- of volgauto voor komt rijden, met medewerkers die hun vak verstaan.

© 2019 Duijster Uitvaart Dienstverlening