Onze Krijtauto in het nieuws

Met gepaste trots hebben wij aan het begin van deze week onze Krijtauto bekend gemaakt. De eerste rouwauto waar kinderen met speciale krijtstiften op mogen kleuren en schrijven. Waarom? Om op deze nieuwe manier nabestaanden, maar vooral kinderen, beter te betrekken bij de uitvaart.

De krijt rouwauto heeft veel goede reacties gekregen. Veel kranten en online nieuwskanalen schreven over onze nieuwste ontwikkeling. Arno Boll, algemeen directeur van zowel De Vene Uitvaartbenodigdheden als Duijster Uitvaart Dienstverlening, is ge├»nterviewd door o.a. het Algemeen Dagblad en RTL Editie NL.   

Op sociale media kreeg de krijt rouwauto honderden lovende reacties. Wat ons opviel was dat veel mensen het kleuren op de rouwauto associeerden met het schilderen op uitvaartkisten. Wij zijn blij met hoe de krijtauto is ontvangen.

We hopen dat onze nieuwe aanwinst veel mensen kan helpen met een mooi en bijzonder afscheid. Vindt u de Krijtauto interessant en zou u deze in willen zetten bij een afscheid? Neem dan contact met ons op. U kunt ook kijken op de website van De Vene Uitvaartbenodigdheden

© 2022 Duijster Uitvaart Dienstverlening